A doua generatie de televizoare Philips cu Android a ajuns in magazinele romanesti

de Redactia Hit | 30 iulie 2015

TP Vision a anuntat, astazi, ca a doua generatie de televizoare inteligente Philips, ce ruleaza Android 5.0 (Lollipop) si ofera o experienta similara celei regasite pe tablete si smartphones, ajunge in aceasta saptamana la cumparatorii din Romania.

Potrivit unui comunicat de presa, primele modele care sunt comercializate pe piata din Romania sunt seriile 5500 si 7000, aparatele fiind disponibile in magazine incepand cu saptamana aceasta.

Modelele din seria 5500 integreaza procesoare dual-core, in timp ce modelele din seria 7000 folosesc un procesor quad-core. Ambele serii dispun de tehnologia Micro Dimming (imbunatatirea contastul televizorului) si de functia Pixel Plus HD (calitate optimizata a imaginii). In plus, televizoarele din seria 7000 beneficiaza de tehnologia Philips Ambilight.

Televizoarele Philips Android 5.0 dispun de o memorie interna cu capacitate de pana la 16 GB, iar utilizatorii pot apela si la conectarea unui hard disk extern prin intermediul portului USB.

TP Vision a lansat prima serie de televizoare cu Android in Romania anul trecut, iar estimarile companiei arata ca s-au vandut 5.000 de astfel de aparate. TP Vision proiecteaza, produce si comercializeaza modelele de televizoare Philips in Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America Latina si in anumite tari selectate din regiunea Asia-Pacific.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tv philips android tv philips lollipop smart tv philips 2015 romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google