AgfaPhoto DV-600uw se scufunda la 10 metri

de Andrei Rahmanov | 30 iunie 2009

AgfaPhoto a lansat ieri DV-600uw, o camera compacta rezistenta, unul dintre putinele modele de acest tip din gama companiei.

In ciuda designului robust, camera este disponibila momentan intr-un albastru metalizat cat se poate de vesel, urmand ca in cursul lunii iulie sa mai poata fi achizitionata si in alte culori.

Camera are un senzor de 6 MP, un ecran LCD de 2.4 inchi, functie de recunoastere a fetei, sensibilitatea ISO poate merge pana la 1600, iar zoomul este doar unul digital, pentru a economisi energie. Formatul de captura video este direct pregatit pentru uploadarea pe Youtube sau alte siteuri asemanatoare.

Are 32 MB de memorie interna din care doar jumatate pot fi folositi pentru a retine cateva imagini sau cateva minute de video. Ca orice camera foto digitala insa, pentru memorie se bazeaza pe un card, SDHC in cazul de fata, si suporta maxim 8GB. Nu are o baterie proprie, ci functioneaza cu doua baterii AA obisnuite sau cu acumulatori de acelasi tip.

DV-600uw este facuta sa reziste la socuri, apa si praf. Poate fi scufundata in apa pana la o adancime de 10 metri, putand fi folosita chiar si in timpul unor scufunari, nu doar la snorkle.

Pretul e vanzare pentru AgfaPhoto DV-600uw este de 149 de euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google