Black Box Play an Record - 2 noi palyere HD wireless LaCie

de Titus Somesan | 8 iunie 2009

LaCie si-a extins recent gama de playere HD wireless prin lansarea a doua noi produse, Black Box Play si Record.

Conectate la un televizor HD, ambele playere pot sa redea fisiere multimedia in format HD, video la 1080p si imagini HD JPEG, direct de pe un PC sau laptop legat la o retea prin cablu sau wirelss comuna. Palyerele pot sa si converteasca filme din format normal intr-unul superior, la 1080i, pentru a putea fi vizionate pe un ecran mai mare, la o calitate mai buna.

Cu ajutorul tehnologiei DVR (Digital Video Recording Technology), Black Box Record are si capacitatea de a inregistra programele TV in format DVD chiar in timp ce acestea sunt vizionate, oferind posibilitatea de derula sau pune pauza in timpul vizionarii. 

Black Box Play si Record vin cu 500GB, respectiv 1T de memorie interna. Acestea pot permite stocarea, in functie de formatul dorit a pana la 710 filme, 165000 de melodii, 500000 de imagini sau 210 ore de inregistrare de pe televizor. Se pot conecta si medii de stocare externe via USB, sau, pe aceeasi cale, se pot conecta camere foto sau video pentru descarcarea/vizualizarea fisierelor direct de pe acestea.

Preturile pentru aceste doua playere pornesc la magzinul online LaCie de la 430 de euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google