Canon EOS 5D MKII - update de firmware, control mai bun al functiei video

de Titus Somesan | 28 mai 2009

Canon EOS 5D MKII, camera pe care anul trecut in septembrie Canon o arunca in lupta pe piata DSLR-urilor cu functie video, va beneficia acum de un update de firmware. Aceasta camera performanta are un senzor de 21.1 Mpixeli, si functie de filmare full HD, functie pentru care updateul de firmware va aduce unele imbunatatiri.Canon EOS 5D MKII face parte din segmentul camerelor  foto DSLR destinate profesionistilor sau cel mult al initiatilor mai pretentiosi si cu dare de mana, pretul ei pornind de la peste 2600 USD.

De obicei, camerele foto cu abilitati de filmare full HD reprezinta un punct de atractie mai mult pentru clientii din categoria home user. Se pare totusi ca si profesionistii au fost destul de interesati de abilitatile video ale acestei camere. Fie ca a fost vorba de fotografi de studio, de natura sau de nunti, acestia s-au bucurat de noua optiune de filmare full HD a lui Canon EOS 5D MKII, iar multi dintre ei si-au trimis si sugestiile catre compania producatoare.

Drept urmare, Canon a anutat ca foarte curand va pune la dispozitia posesorilor de Canon EOS 5D MKII un update de firmware care le va permite un control mult mai bun al functiei de filmare a camerei. Updateul va aduce posibilitatea de control total a deschiderii diafragmei, a sensibilitatii ISO in variantele Auto si Manual de la 100 la 6400 si H1 si a timpului de expunere de la 1/30 - 1/4000s.

Canon spera ca prin acest update sa poata oferi posesorilor de Canon EOS 5D MKII o experienta full HD imbunatatita, cu rezultate si mai bune decat pana acum.
Updateul de firmare va fi disponibil pentru clientii din Europa in sectiunea de support a sitelui oficial Canon Europe incepand cu data de 2 iunie 2009.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google