Canon EOS 5DS si Canon EOS 5DS R, prezentate oficial in Romania: din iulie, in magazine

de Redactia Hit | 3 iunie 2015

Canon a prezentat, ieri seara, in cadrul unui eveniment special, noile DSLR-uri full frame, Canon EOS 5DS si Canon EOS 5DS R (care ofera si filtru de anulare low pass), anuntul initial al celor doua camere fiind facut la inceputul lunii februarie.

Pentru aceasta lansare, organizatorul a optat pentru o demonstratie realizata de fotograful profesionist Alex Galmeanu.

Dupa cum probabil stiti deja, Canon EOS 5DS si modelul EOS 5DS R cu filtru de anulare low pass, ofera senzori de imagine de 50,6MP cea mai mare rezolutie disponibila pe un senzor full frame.

Noile modele de DSLR-uri de la Canon au o plaja ISO cuprinsa intre 100 si 6.400 (extinsa pana la 50 - 12.800). Pentru ca vorbim despre un senzor cu rezolutie foarte mare, Canon a optat pentru dotarea Canon EOS 5DS si 5DS R cu trei noi moduri de fotografiere cu decupare, 1.3x, 1.6x si 1:1. Ambele camere sunt dotate cu procesoare duale DIGIC 6 ce permit realizarea de fotografii la 50,6MP de pana la cinci cadre pe secunda. Modelele EOS 5DS si EOS 5DS R sunt dotate cu un sistem de autofocalizare in 61 de puncte, cu 41 de puncte in cruce.

Practic, noutatea fata de ceea ce scriam in februarie este ca produsele vor fi disponibile in Romania incepand cu luna iulie 2015. Canon EOS 5DS va costa aproximativ 4000 de euro (body), adica vreo 17.800 de lei, iar modelul 5DS R cu cateva sute de euro mai mult.

Sursa: Canon Romania

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Canon EOS 5DS romania Canon EOS 5DS R romania preturi Canon EOS 5DS lansare Canon EOS 5DS
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google