Kodak lanseaza o noua rama foto digitala

de Andrei Rahmanov | 23 iunie 2009

Pentru cei care doresc sa isi poata tine aproape, la vedere, fotografiile de familie in format digital, Kodak tocmai a lansat o noua rama foto digitala: EasyShare S730. Este o rama simpla, ce incorporeaza trasaturi de baza asteptate de la un astfel de produs, dar suficiente pentru a va afisa imaginile favorite in cele mai bune conditii.

EasyShare nu are WiFi pentru a putea beneficia de transferul imaginilor pe aceasta cale, dar, in compensatie, nu are neaprat nevoie sa fie conectata la o priza pentru a functiona. Asta datorita unui acumulator care ii poate oferi in jur de o ora de autonomie. 

Diametrul este de 7 inchi. Pentru vizualizarea imaginilor are cateva functii utile precum "Picture finder" care permite gruparea imaginilor pe categorii, ceea ce le face totodata si mai usor de gasit.

Modul de afisare al imaginilor poate fi static, slideshow sau sub forma unui colaj. Cand displayul nu este folosit pentru imagini, afiseaza un calendar si un ceas. Memoria interna este de 1GB, iar pentru extindere se poate atasa orice stick de memorie prin mufa USB disponibila. Rama poate reda de asemenea muzica sau fisiere video. 

Pretul lui Kodak EasyShare S730 este de aproximativ 210$.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google