Sony Cyber-shot W190 si W180

de Titus Somesan | 29 mai 2009

Sony lanseaza pe piata doua noi camere foto digitale compacte, Sony Cyber-shot W190 si W180.

Specificatiile celor doua modele inlcud zoom optic 3x, un display LCD de 2,7 inchi, functie de detectare a fetei subiectului fotografiat (pot recunoaste pana la 8 fete intr-un singur cadru), declansare automata atunci cand subiectul zambeste (Smile shutter), si functie de stabilizare a imaginii, Steadyshot.

Au un design subtire si elegant si 3 variante de culoare: argintiu, negru si rosu. Camerele au, cum era si firesc, si functie de captura video iar trecerea de la functia foto la cea video sau playback se face deosebit de usor cu ajutorul unui buton de tip "slide" pozitionat ergonomic catre marginea din dreapta a dreapta a camerei.

Sony Cyber-shot W180 vine echipata cu un senzor de 10 megapixeli, iar Sony Cyber-shot W190 unul de 12.1 megapixeli. Zoomul digital este de 17x pentru w180 si de 18x pentru W190. Sensibilitatea ISO poate urca pana la 3200, facilitand obtinerea unor fotografii mai bune in conditii de lumina mai slaba sau pentru subiecti aflati in miscare.

Cat priveste reglarea setarilor pentru fotografiere, Sony Cyber-shot W190 si W180 ofera 7 moduri de fotografiere cu presetari diferite, in functie de subiect si de conditiile de mediu.
Conform specificatiilor oferite de producator, durata de folosire a bateriei este de 145 de minute.

Camerele vor fi disponibile pe piata incepand din Iulie 2009.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google