Un nou player media ASUS - O!Play HDP-R1 HD

de Vlad Matei | 17 iunie 2009

ASUS, a lansat O!Play HDP-R1 HD - primul dispozitiv de redare de continut multimedia digital din seria O!Play. Noul media player este ideal pentru redarea materialelor digitale 1080p Full High Definition, avand ca si arma secreta dotarile tehnice exclusiviste, precum functia Music Shuffle si interfata ultra-rapida eSATA.


 
Conform ASUS, in prezent, O!Play HDP-R1 este playerul HD care suporta cele mai multe formate de fisiere, printre care MPEG1/2/4, H.264, VC-1 si RM/RMVB. Cu ajutorul dispozitivului, utilizatorii vor putea partaja instant materialele video si fotografiile intre prieteni si colegi sau in cadrul familiei, de pe notebook-uri si de pe PC-uri.

O!Play HDP-R1 este totodata primul media player HD care ofera functia “music shuffle” prin apasarea unui buton dedicat de pe telecomanda. Toate fisierele audio disponibile vor fi selectate pentru redarea in mod aleator, fara a mai fi nevoie de importarea lor manuala in O!Play HDP-R1.

Suport eSATA – Transfer de 5 ori mai rapid fata de cel prin USB 2.0

Materialele HD pot oferi imagini deosebite, dar pentru obtinerea cadrelor perfecte este nevoie de o latime de banda mare. Folosind interfata eSATA a dispozitivului O!Player HDP-R1, utilizatorii vor putea beneficia de viteze de transfer de pana la 5 ori mai mari fata de cele obtinute prin USB 2.0, eliminand practic orice intarziere in redarea continutului HD.

O!Player HDP-R1 este echipat cu o interfata de retea care le permite utilizatorilor sa ruleze fisierele distribuite de pe computere. Acestia pot descarca si pastra materialele multimedia pe notebook-uri si pe PC-uri, redandu-le ulterior prin O!Player HDP-R1 in sufragerie sau in camera de studiu.

Specificatii:

Formate video suportate: MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB
Extensii de fisiere video suportate: .mp4, .mov, .xvid., .avi., .dvix., .asf, .wmv,
.mkv, .rm, .rmvb, .flv, .ts, .m2ts, .dat, .mpg, .vob
Formate audio suportate: MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF
Tipuri de imagini suportate: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Subtitrari suportate: SRT, SUB, SMI, SSA
Iesiri: HDMI, Composite Audio/Video, Optical Digital Audio
Intrari: USB2.0, eSATA/USB2.0 combo, RJ-45 LAN, DC Power In
Dimensiuni: 181.0mm x 125.3mm x 47.7mm
Alimentare: 12VDC, 2A

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google