Acer lanseaza portabilele Aspire V 15, Aspire E Series si Aspire ES Series (preturi si specificatii)

de Radu Eftimie | 27 mai 2015

Acer a anuntat astazi lansarea noilor laptopuri din gama Aspire, respectiv Aspire V 15, Aspire E Series si Aspire ES Series, noile portabile urmand sa ajunga in magazinele romanesti incepand de luna viitoare, cu exceptia Acer Aspire E, care poate fi deja achizitionat.

Aspire V 15 - premium

Aspire V 15 este dispozitiv premium, ce atrage atentia datorita carcasei realizate prin cea mai noua tehnologie de nano-imprimare dezvoltata de Acer, care ii confera o textura metalica unica. portabilul dispune de tastatura iluminata si este dotat cu procesoare Intel Core (a 5-a generatie) si cu solutii grafice GeForce 940M.

Aspire V 15 ofera pana 16 GB de memorie RAM si pana la 2TB spatiu de stocare pe HDD1 sau 1TB SSHD (hibrid). Ecranul de 15,6 inch al Aspire V 15 este Full HD, iar partea audio este sustinuta de tehnologia Dolby Digital Plus.

Acer Aspire V 15 va fi disponibil in Romania din luna iulie la un pret de pornire (aproximativ) de 3699,9 lei.

Gama Aspire E: Design vesel

Noile laptopuri Aspire E Series sunt disponibile în mai multe versiuni de culoare si cu diagonala ecranului de 14 inch, 15.6 inch sau 17.3 inch. Carcasa cu textura inspirata de materialele textile a fost realizata prin intermediul unei proceduri noi, care implica scanarea 3D a mostrelor de material. Ulterior, acestea sunt reproduse prin procesul de printare 3D si finisate prin gravura laser, potrivit unui comunciat de presa al companiei.

Bazandu-se pe cele mai noi procesoare Intel, pe solutiile grafice NVIDIA GeForce 940M cu memorie DDR3 VRAM sau solutii grafice duale AMD Radeon R8 si R6, cu pana la 16GB memorie RAM si spatiu de stocare de 2TB pentru HDD sau 1TB pentru SSHD, noile laptop-uri Aspire E Series sunt recomandate pentru taskuri zilnice.

Gama Acer Aspire E este disponibila deja in oferta magazinelor cu preturi de la 1499,9 lei.

Aspire ES Series

Gama Aspire ES Series cuprinde cele mai accesibile portabile prezentate de catre Acer. Laptopurile sunt disponibile in cinci variante, in functie de diagonala ecranului, de la 11.6 inch la 17.3 inch. Toate modelele Aspire ES beneficiaza de designul Acer FlowCurve.

Concepute sa raspunda la toate nevoile utilizatorilor obisnuiti, noile dispozitive se bazeaza pe procesoarele Intel Pentium/Celeron cu consum redus de energie, dispun de pana la 8GB RAM memorie, 1TB spatiu de stocare si unitati optice optionale de tip DVD-RW.

Gama Acer Aspire ES Series se va putea achizitiona din Romania incepand cu luna iunie la preturi incepand de la 1099,9 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: acer Aspire V 15 pret Acer Aspire E Series pret Acer Aspire ES Series acer romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google