Acer prezinta Chromebase AIO, Desktop All-In-One cu ChromeOS si Touchscreen (preturi)

de Redactia Hit | 22 iunie 2015

Acer a lansat oficial Acer Chromebase, PC-ul de tip All-in-One cu ChromeOS si touchscreen, pe care l-a prezentat initial in luna aprilie a acestui an.

Acer Chromebase (DC221HQ) are un ecran IPS de 21,5 inch, cu rezolutie FullHD si capabilitati touchscreen in zece puncte, iar Acer ofera si o versiune non-touch, ceva mai ieftina.

Standul mobil al PC-ului permite inclinarea acestuia pana la un unghi de 75 grade.

Procesorul ce doteaza PC-ul este un Nvidia Tegra K1 care, alaturi de cei 4GB RAM, promite sa isi faca treaba foarte bine pentru sarcinile de zi cu zi. Dupa cum afirma Acer, AIO-ul Chromebase porneste in zece secunde. Noul PC ofera un spatiu de stocare de 16GB, dar ACER ofera si spatiu de stocare in cloud, respectiv 100GB in Google Drive, pentru doi ani. Avand in vedere ca vorbim despre un computer cu sistem de operare cloud-based, stocarea totala oferita la pachet cu Chromebase este satisfacatoare.

Ar mai trebui spus ca ineditul PC AIO cu suport tactil si Chrome OS integreaza si un webcam (HD), iar pe parte de conectivitate dispune de HDMI, USB 3.0, USB 2.0 slot pentru carduri micro SD.

Acer Chromebase cu ecran tactil va fi disponibil initial pe piata americana, incepand cu luna iulie, la un pret de 429 dolari, in timp ce modelul non-touch va costa cu o suta de dolari mai putin.

Sursa: Acer via Slashgear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: acer Chromebase AIO pret aio chrome OS Acer Chromebase DC221HQ Nvidia tegra K1
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google