Care este pana la urma utilitatea celor 4GB RAM ai Asus ZenFone 2?

de Radu Eftimie | 22 aprilie 2015

Lansarea primului smartphone cu Android dotat cu 4GB RAM nu a trecut neobservata. Si era si normal ca Asus ZenFone 2, versiunea de top ce include cei 4GB RAM, sa fie primita pe "covorul rosu" la lansare, pentru ca sistemul de operare al Google, implicit unele aplicatii cu pretentii grafice, sunt adevarate mancatoare de RAM.  Dar, pana la urma, chiar isi face simtita prezenta aceasta suplimentare hardware? Se pare ca da, din plin chiar.

Un user YouTube a testat si filmat eficienta celor 4GB RAM care doteaza Asus ZenFone 2. Rezultatul, pe care il puteti vedea in clipul de mai jos, este clar. RAM-ul din belsug ajuta pe parte de multitasking, ceea ce inseamna ca trecerea dintr-o aplicatie in alta se va face cat ai clipi, fara niciun fel de lag, iar jocurile ruleaza impresionant.

Testul a fost efectuat cu cele mai mari mancatoare de resurse, respectiv cu jocuri precum FIFA 15, Real Racing, GTA, N.O.V.A. si Asphalt8. Iar daca aceste aplicatii pot rula simultan (evident in backgroud), iar userul poate face trecerea de la un joc la altul fara nicio intarziere, inseamna ca aplicatiile obisnuite, cele pe care le folosim zi de zi, nu vor pune niciun fel de probleme device-ului.

Pe de alta parte este cam jenant sa se ajunga la acest rezultat, adica unul de normalitate ce se traduce prin functionarea fara repros a unui bun pe care il cumperi (cu asteptari mari), dupa atat amar de vreme... Asa ca titlul acestei stiri ar fi trebui sa sune altfel: "Incredibil si senzational - a aparut primul smartphone cu Android care functioneaza fara lag!"

Si acum, va invitam la film :)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus zenfone 2 zenfone 2 4GB asus zenfone 2 multitasking video
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google