Noi DVD-RW portabile ultra-slim de la Samsung. Bune si pentru tablete

de Redactia Hit | 24 iulie 2014

Samsung a prezentat astazi doua noi unitati DVD-RW portabile, cu design ultra-slim, Samsung SE-218GN si Samsung SE-208GB, care sunt recomandate in principal posesorilor de ultrabook-uri, dar si utilizatorilor de tablete.

Ambele modele au un design care plaseaza butonul "Eject" pe partea superioara a carcasei, pentru cresterea ergonomiei in utilizare. O alta caracteristica importanta a celor doua noi unitati optice portabile este Smart Power Technology, care asigura un consum redus de energie pentru protejarea bateriei ultrabook-urilor la care sunt conectate.

Aceeasi tehnologie, alaturi de AV Conectivity permite conetarea unitatilor la tablete, prin intermediul portului USB, pentru accesarea si copierea fisierelor inscriptionate pe discuri.

Noile unitati optice au fost create pentru a fi compatibile cu toate sistemele de operare importante, pot citi si scrie fisiere la diferite viteze, pe diferite tipuri de media si includ tehnologia Buffer Under Run pentru a preveni erori ce pot aparea atunci cand vitezele de scriere depasesc vitezele transferurilor de date.

Sursa: Samsung

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: dvdrw portabil unitate optica ultrabook unitate optica samsung ultra slim
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google