Produsele viitoare din seria Eee PC de la Asus au scapat pe internet

de Catalin Calciu | 1 septembrie 2009

Dintr-o “greseala”, planurile pentru viitorul apropiat legate de cunoscuta serie Eee PC a celor de la Asus au ajuns pe internet, dezvaluind cateva modele destul de interesante in aceasta gama de produse.


Un model demn de luat in seama este o varianta cu diagonala de 12 inci, construit pe platforma Nvidia ION, si intre alte specificatii amintim un procesor Intel ATOM la 1,6GHz, 2GB de memorie RAM si stocarea asigurata de un hard-disk de 250 de GB, toate la un pret de 499 de dolari.


Deasemenea vor mai aparea si doua modele 1008HA, ambele construite cu un procesor ATOM de 1.66 de GHz, modelul 1008HA-P are in dotare un hard-disc de 320 de GB si 2GB de memorie RAM, iar modelul 1008HA-M va fi diferit prin hard-discul care va avea 250GB si memoria care va fi de doar 1GB, preturile lor vor fi de 480, respectiv 430 de dolari.


Ultimul produs (deocamdata) va fi un model cu capabilitati multi-touch denumit T91MT si la anul, urmatorul model de “tablet” este asteptat cu un procesor dual-core, ATOM N450 si va fi construit pe platforma Pine Trail.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google