QNAP HS-251 - un NAS silentios si cu design rafinat

de Redactia Hit | 21 iulie 2014

QNAP a lansat noua unitate Silent NAS HS-251 pentru living, echipata cu un hardware performant, o gama larga de aplicatii multimedia, transcodare video Full HD online sau offline si conectivitate HDMI.

Dispozitivele NAS (Network-Attached Storage) au devenit tot mai populare in locuintele moderne, insa nu reprezinta totusi solutia ideala pentru cei care doresc sa economiseasca spatiul din living si isi doresc un model silentios.

Odata cu HS-251, QNAP ofera un NAS silentios, cu design rafinat, ce se integreaza perfect langa consolele de jocuri si televizoarele de ultima generatie. Avand iesire HDMI si un procesor puternic Intel Dual-Core, Silent NAS HS-251 este un server complet pentru stocarea datelor in retea, oferindu-le utilizatorilor putere, conectivitate si aplicatii ce pun in valoare un adevarat centru de divertisment digital.

Silent NAS HS-251 dispune de o iesire HDMI ce permite conectarea la televizoarele de ultima generatie sau la amplificatoarele Hi-Fi, iar utilizarea HD Station ofera o experienta multimedia de top.

HD Station transforma modelul HS-251 intr-un centru de divertisment, beneficiind de un player XBMC puternic. Utilizatorii se pot bucura de filmele, muzica si fotografiile stocate pe HS-251, pot urmari materiale de pe YouTube si sa navigheze pe internet cu ajutorul aplicatiei mobile Qremote sau a perifericelor compatibile MCE.

HS-251 poate converti fisierele video in formate ce pot fi rulate fluid pe dispozitivele mobile si televizoarele smart, permitand totodata mai multor echipamente sa ruleze diferite filme stocate pe unitate. Utilizatorii pot accesa filmele selectand rezolutia potrivita prin intermediul aplicatiilor File Station, Video Station sau Qfile, chiar si atunci cand se afla in locatii cu acces limitat la internet.

Impreuna cu sistemul de operare QTS 4.1, HS-251 este usor de instalat si administrat pentru utilizarea zilnica.

HS-251 are o carcasa moderna din aluminiu, iar arhitectura fara ventilator ii pastreaza interiorul curat, fara praf si fara probleme de fiabilitate, pe parcursul utilizarii de lunga durata. Unitatea permite instalarea a doua unitati de stocare, cele mai ridicate performante fiind obtinute cu SSD-uri sau cu hard diskurile din seriile WD Red si Seagate NAS.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nas QNAP HS 251 qbnap Network Attached Storage specificatii qnap hs 251 sistemul de operare QTS 4 1
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google