Top 3 cele mai performante smartphone-uri ale momentului

de Liviu Petrescu | 7 mai 2013

Atunci cand bugetul nu impune nicio restrictie, poti alege cu adevarat intre cele mai bune smartphone-uri ale momentului. HIT.ro iti recomanda cele mai performante 3 smartphone-uri ale momentului.

Pana cand Apple decide sa produca un iPhone mai mare, cele mai cautate smartphone-uri de top ofera un ecran mai mare, alaturi de numeroase optiuni care reflecta cele mai noi tehnologii.

1. Samsung Galaxy S4

In cifre, noul Samsung Galaxy S4 are ecran de 5 inci full HD, procesor quad-core 1,9.GHz cu nuclee Krait 300 sau procesor octa-core, format din doua quad-core, la 1,6GHz Cortex-A15 si 1,2GHz Cortex-A7. Include memorie RAM de 2GB, spatiu de stocare de la 16 la 64GB si o camera de 13MP.

Dincolo de specificatiile hardware impresionante, Samsung Galaxy S4 include si nenumarate functii software care pot usura viata utilizatorului care stie sa le utilizeze. De la Samsung Knox, care poate separa complet viata profesionala de cea personala pe telefon, pana la Sound & Shot, optiune care permite trimiterea de poze cu scurte clipuri audio, Galaxy S4 include numeroase noutati impresionante si o baterie care rezista mai mult.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s4 htc one nokia lumia 920
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google