Vrei ca mesajul tau sa ajunga la Mark Zuckerberg? Te costa 100 de dolari!

de Radu Eftimie | 11 ianuarie 2013

Facebook a ajuns departe, dar nu neaparat in sensul cel mai bun al cuvantului. Dupa scandalurile aproape nesfarsite legate de utilizarea informatiilor personale ale utilizatorilor, dupa schimbarile repetate de politica de confidentialitate etc. reteaua de socializare revine cu o decizie controversata.

Facebook taxeaza cu o suta de dolari utilizatorii care vor garantia ca mesajele trimise lui Mark Zuckerberg ajung chiar in Inbox-ul acestuia. In cazul in care nu sunteti "prieteni" cu Zuckerberg pe Facebook, si trimiteti un mesaj neplatit, acesta va fi filtrat si va ajunge in ..."Other" Inbox.

Potrivit Mashable, care a facut mai multe teste de pe mai multe conturi, notificarea de plata apare doar daca nu va numarati printre cei 16 milioane de followeri ai lui Mark Zuckerberg. Oricum ar sta lucrurile Facebook da dovada de imaginatie nelimitata cand este vorba de monetizare. Si cand spunem monetizare, ne referim la orice!. De altfel, de ceva timp, Facebook a inceput testarea asa-zisului serviciu Pay-to-message, un abonament de un dolar care va asigura ca mesajele trimise ajung la destinatar.

Suntem curiosi ce alte metode de a scoate bani va mai reusi sa "breveteze" Facebook in perioada urmatoare, dar, mai ales suntem curiosi ce reactie vor avea, in timp, utilizatorii retelei la astfel de decizii. In acelasi timp va lasam pe voi sa decideti ce ar trebui sa contina mesajul de o suta de dolari catre Mark Zuckerberg...

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: mesaje platite facebook mark zuckerberg inbox pay to message facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google