BlizzCon 2009 - bilete la vanzare din 19 mai

de Mina Hutterer | 6 mai 2009

Blizzard Entertainment a anuntat ca biletele pentru BlizzCon 2009, evenimentul din 21-22 august 2009 care va avea loc in Anaheim, California, vor fi puse in vanzare incepand cu sambata, 16 mai 2009. Vezi imagini de la BlizzCon 2008 in galerie.

Pretul unui bilet la BlizzCon 2009 va fi de 125 USD, iar doritorii care nu reusesc sa cumpere un bilet in primele doua saptamani vor mai avea ocazia dupa 30 mai, cand o noua serie de bilete va fi pusa in vanzare. Blizzard Entertainment le va oferi fanilor jocurilor World of Warcraft, WarCraft, StarCraft si Diablo ocazia sa urmareasca evenimentul si pe Internet, prin intermediul serviciului DIRECTV, care va difuza video high definition sub forma Pay Per View - streaming pe Internet.


BlizzCon este evenimentul anual organizat de catre Blizzard Entertainment, in timpul caruia membrii echipei Blizzard discuta direct cu gamerii, prezinta noi produse si noi informatii despre jocurile aflate in dezvoltare. In cadrul conventiei, gamerii pot de asemenea sa intre in competitii de jocuri pe PC.

Sursa: Blizzard Entertainment / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google