The Sims 3 este Gold

de Mina Hutterer | 11 mai 2009

Jocul the Sims 3 este gata de lansare, au anunțat astazi reprezentantii Electronic Arts. Jocul se va lansa in versiunea pentru PC pe 2 iunie 2009. Tot in vara acestui an, vor ajunge pe rafturile magazinelor si versiunile The Sims 3 pentru Mac, iPhone, iPod Touch si telefoane mobile. Vezi imagini din The Sims 3 in galerie.

Descarca acest trailer din sectiunea Download HIT.ro.

Vicepresedintele diviziei marketing din Electronic Arts, Russell Arons, a declarat ca aceasta intarziere va fi benefica pentru The Sims 3, pentru ca le permite producatorilor sa promoveze mai intens acest joc, in perioada premergatoare lansarii sale.

The Sims 3 va avea un nou motor grafic care se afla in lucru de aproape trei ani, iar producatorii jocului promit ca jucatorii vor putea sa controleze un Sim care traieste intr-un cartier, nu doar intr-o casa. Printre noile elemente aduse de The Sims 3 se numara cartierul deschis, un nou modul de creare a Simsilor, noi personalitati realiste si optiuni nelimitate de adaptare. Vezi cerintele de sistem The Sims 3 pe HIT.ro.“In The Sims 3 poti depasi limitele lotului Simsilor si ii vei vedea cum traiesc intr-un cartier deschis, plin de viata, unde vor interactiona cu alti Simsi. Astfel se va pune in valoare si noul sistem de personalitate”, a declarat directorul The Sims Studio, Rod Humble. “Acest gen de gameplay cu final deschis permite debordanta in creativitate. In plus, noile scopuri si sistemele de recompense le vor oferi jucatorilor de pretutindeni, de la cei pasionati la cei interesati de experiente noi, posibilitatea de a se bucura de un joc 'pe termen lung'", a mai spus Rod Humble.

Sursa: Electronic Arts / Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google