Thief 4, anuntat

de Mina Hutterer | 11 mai 2009

Compania Eidos Interactive a anuntat astazi ca lucreaza la jocul cu numarul 4 din seria Thief. Compania sustine ca acest proiect a fost "secret" si ca jocul se afla in productie la studiourile din Montreal.

Suntem in faza de inceput a proiectului Thief 4, dar acesta este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale companiei Eidos", a declarat Stéphane D’Astous, General Manager al studioului Eidos-Montreal.

“Acum este prea devreme sa dam detalii specifice legate de acest joc, in clipa de fata dorim sa recrutam cei mai buni specialisti care sa se alature echipei principale ce se ocupa de acest tilu, pentru a fi siguri ca vom produce unul dintre cele mai bune jocuri de pe piata", a adaugat Stéphane D’Astous.

Schita de personaj de mai sus, alaturi de o declaratie din 2005 a unui fost director EIDOS Interactive, a condus la presupunerea ca actiunea din Thief 4 este posibil sa se petreaca in zilele noastre.

"Oamenii vor si un alt Thief. Vom face seria mai moderna, totusi... atmosfera de ev mediu si-a consumat potentialul.", a declarat Rob Dyer, fost CEO Eidos Interactive.

Sursa: Eidos Interactive / Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google