Cauti un vizor electronic? Brinno PHV1330 poate fi o solutie excelenta (VIDEO)

de Redactia Hit | 11 februarie 2014

Tehnologia nu se rezuma la smartphones, tablete, ultrabook-uri si alte device-uri mainstream, ci ofera solutii din ce in ce mai utile pentru fel de fel de aplicatii. Secretul este sa gasesti cele mai bune solutii, iar noi incercam sa te ajutam. Astazi iti prezentam un gadget inedit: Brinno PHV1330, un vizor electronic pretabil pentru cele mai moderne usi.

Brinno PHV1330 dispune de un senzor de 1,3 MP CMOS care, prin intermediul vizorului optic inclus in pachetul comercial, ofera unghiuri de vizualizare de pana la 190. Imaginile vor fi afisate pe partea interioara a usii apartamentului sau vilei voastre, pe ecranul TFT de 3 inci de care dispune Brinno PHV1330. Foarte interesant este faptul ca, fiind vorba despre un vizor digital, acesta poate inclusiv inregistra imagini si le poate stoca pe un card micro SD.

De asemenea, dispozitivul poate fi montat pe orice usa standard, in doar trei pasi simpli. Un alt avantaj al Brinno PHV1330 este ca utilizarea gadgetului este intuitiva, el putand fi folosit chiar si de catre persoanele care nu au niciun fel de afinitati tehnologice.

O simpla apasare de buton afiseaza pe ecranul generos de 3 inci imaginea pe care in mod traditional o vedeti daca va plasati privirea pe un vizor clasic. De asemenea, inregistrarea imaginilor se face la fel de simplu ca si vizualizarea in timp real a spatiului din fata locuintei si implica apasarea unui buton.

Device-ul permite si reglarea luminozitati imaginii captate/afisate pe display.

Urmariti in pagina urmatoare un clip demonstrativ cu Brinno PHV1330!


Citeste in continuare 1 2
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: vizor electronic pret promotie vizor electronic promotie brinno the hit shop pret brino PHV 1330
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google