Unul din opt utilizatori europeni a ramas fara telefon sau tableta in ultimul an. Cum poti proteja datele

de Redactia Hit | 17 februarie 2014

Peste 12% dintre utilizatorii din Europa s-au confruntat cu pierderea, furtul sau distrugerea unui dispozitiv digital portabil - laptop, smartphone sau tableta - in ultimele 12 luni. Insa, utilizatorii nu raman numai fara dispozitive, ci pierd totodata informatii personale valoroase.

Laptop-urile, smartphone-urile si tabletele au devenit o parte de neinlocuit a vietii de zi cu zi - la serviciu, in timpul liber, sau atunci cand socializam cu prietenii sau cu familia, se arata in studiul "Kaspersky Consumer Security Risks".

Potrivit acestuia, dispozitivele mobile sunt pierdute, furate sau deteriorate in mod regulat: peste 12% dintre respondentii din Europa au raportat cel putin una din aceste probleme anul trecut. O privire mai atenta arata ca 8% dintre dispozitivele utilizatorilor au fost iremediabil deteriorate, 2% dintre acestea au fost pierdute si 3% au fost furate. Aceste date confirma faptul ca pierderea sau furtul unui dispozitiv mobil este o problema frecventa.

Potrivit sondajului, pe dispozitivele mobile sunt stocate mai multe tipuri de date

Astfel, fotografii si clip-uri video personale sunt pe 74% dintre smartphone-uri si pe 68% dintre tablete.

Cititi mai mult despre "Unul din opt utilizatori europeni a ramas fara telefon sau tableta in ultimul an. Cum poti proteja datele" pe Business24.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: protectie date smartphone blocare telefon furt pierdere telefon date
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google