400 de dezvoltatori din peste 10 tari vin la Droidcon 2014 (Bucuresti, 10 - 11 octombrie)

de Redactia Hit | 29 septembrie 2014

Droidcon 2014, care va avea loc la Bucuresti pe 10 si 11 octombrie, va reuni 400 de dezvoltatori din peste 10 tari, cu aproximativ 60% mai multi decat in 2013.

Pentru cei care nu stiu, Droidcon Eastern Europe 2014 este cea mai mare conferinta regionala dedicata dezvoltatorilor Android. Conferinta vizeaza in acest an sectoare precum Android Wear, Android TV, Realitatea Augmentata, Android Studio, Gaming, dar si subiecte sensibile, precum securitatea aplicatiilor mobile.

In cadrul evenimentului, vor sustine prezentari de specialitate lideri din domeniu, printre care Alexandru Petrescu, developer in cadrul Facebook, care va detalia planurile de dezvoltare viitoare ale aplicatiei pentru Android si Paul Ardeleanu, expert in iOS, trainer si developer cu experienta.

Organizatorii anunta ca si anul acesta se va organiza Barcamp, o sesiune dedicata in exclusivitate dezvoltatorilor care prezinta idei de rezolvare a unor probleme tehnice legate de aplicatiile de mare interes din magazinul dedicat Google. De asemenea, in cadrul conferintei va fi amenajat YStartup, un spatiu special in cadrul caruia tinerii care au o idee sau un prototip de produs, le pot prezenta pe scena. Pe langa feedback si mentoring,  daca o idee este destul de buna, poate primi chiar si finantare. Primele proiecte inscrise in initiativa YStartup au origini internationale, provenind din Germania si din Marea Britanie.

De precizat este ca organizatorii vor selecta cele mai bune 15 proiecte de start-up pentru a fi prezentate public.

Pentru inscrieri si mai multe informatii despre Droidcon Eastern Europe 2014 vizitati pagina evenimentului.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: droidcon 2014 bucuresti inscriere droidcon 2014 data droidcon 2014 speaker droidcon 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google