Blackberry anunta update-ul 10.3.2 pentru toate device-urile cu Blackberry 10 OS

de Radu Eftimie | 3 iunie 2015

Blackberry a anuntat oficial, pe blogul companiei, disponibilitatea unui nou update major pentru sistemul de operare Blackberry 10 OS, si anume versiunea 10.3.2, care aduce o serie de imbunatatiri importante pentru utilizatori.

Noul Blackberry OS 10.3.2 a inceput deja sa ajunga la posesorii de device-uri BB (OS 10 exclusiv), insa disponibilitatea update-ului depinde de regiune, compania anuntand ca toti utilizatorii vor primi actualizarea in cateva saptamani.

Printre principalele noutati ale Blackberry 10.3.2 (440) se numara:

  • Camera foto - imbunatatirea software-ului pentru camera foto, in special atunci cand realizati fotografii in modul auto in conditii de lumina redusa, imbunatatirea functiei face-detection si reducerea blurului la fotografierea in miscare.
  • BlackBerry Blend 1.2 - noul software aduce si o versiune imbunatatita din toate punctele de vedere pentru Blackberry Blend. Interfata a fost schimbata si adaptata grafic, tinandu-se cont de feedback-ul utilzatorilor. BlackBerry Blend 1.2 aduce aduce, astfel, o interactiune mai intuitiva a utilizatorilor cu aplicatia.
  • BlackBerry Calendar - si in acest caz compania a tinut cont de recomandarile utilizatorilor de device-uri cu BB 10 OS si a schimbat interfata aplicatiei. Calendarul a fost adaptat coneptului Responsive si se adapteaza grafic in functie de numarul de programari pe care le aveti inregistrate in aplicatie.
  • Blackberry Protect - Utilizatorii vor putea sa isi dezactiveze de la distanta dispozitivul in caz de pierdere sau furt prin functia anti-theft, asigurandu-se ca nimeni nu are acces la datele stocate pe terminal si ca acesta nu mai poate fi reactivat, potrivit companiei.

De retinut este ca pachetul update-ului (10.3.2.440) poate ajunge si la 1,6GB (din cate se pare, in cazul posesorilor de Blackberry Passport).

Sursa: Inside Blackberry

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: balckberry update 10 3 2 actualizare balckberry 10 os noutati blackberry 10 3 2 blackberry passport
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google