DOWNLOAD: CaptureIt Plus - aplicatie screenshot pentru Windows

de Radu Eftimie | 18 octombrie 2011

Platforma de operare Windows beneficiaza de foarte multe aplicatii pentru capturile de ecran (screenshot-uri). Din agomeratia de astfel de aplicatii, majoritatea gratuite, se remarca CaptureIt, potrivit Cybernetnews.

CaptureIt Plus este una dintre cele mai simple aplicatii gratuite pe care le puteti folosi pentru a face schreenshot-uri. Aplicatia ofera o multitudine de tipuri de capturi de ecran si poate fi setata sa va notifice printr-un sunet atunci cand captura este realizata.

Mai mult, CaptureIt Plus are o optiune care odata bifata in interfata grafica a aplicatiei va pregati captura pentru trimitere printr-un client de mail predefinit. Captura poate fi salvata in majoritatea formatelor uzuale.

Puteti stabili ca aplicatia sa porneasca la deschiderea Windows-ului. Tot din interfata de configurare a aplicatiei, aveti la alegere o serie de combinatii de taste pentru diferitele tipuri de capturi pe care urmeaza sa le faceti. Unicul punct slab al CaptureIt este ca nu ofera, spre deosebire de alte aplicatii, si un editor de capturi inclus

Daca preferati sa editati capturile intr-un program de sine statator, CaptureIt este ideal.

Puteti descarca CaptureIt Plus de aici.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google