Descopera Universul, o noua aplicatie educativa, disponibila gratuit in Google Play si AppStore

de Redactia Hit | 29 mai 2015

Devoltatorul de aplicatii mobile, Pukini, a anuntat lansarea unui nou joc educativ, Descopera Universul, o aplicatie mobila interactiva de cultura generala, dedicata copiilor de pana la 10 ani.

Copiii fac o calatorie imaginara prin Univers, alaturi de Puksa Mica si Puks, doua comete dragalase si curioase, dornice de aventura, care isi pun intrebari, exploreaza si afla raspunsuri: Ce este universul? Cat e de mare? Cate planete sunt? Ce se afla pe ele? Ce sunt asteroizii? Dar constelatiile?

"Cu ajutorul aplicatiei, copiii isi imbogatesc cultura generala, devin mai curiosi in a descoperi lumea inconjuratoare, isi consolideaza cunostintele, afla noutati, invata sa realizeze corelatii intre informatiile acumulate, raman cu o experienta pozitiva in ceea ce priveste invatarea", potrivit dezvoltatorului.

Povestea este interactiva, dinamica, frumos colorata, cu texte si personaje originale, putand fi citita sau ascultata in interpretarea unor actori valorosi.

Aplicatia Descopera universul poate fi descarcata gratuit de pe site-ul Pukini.ro dar si direct din Google Play sau AppStore.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: joc descopera universul iphone joc descopera universul android pukini descopera universul jocuri educative gratuite
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google