Fa-ti PC-ul sa arate ca Mavericks OS! (download)

de Bogdan Constantinescu | 29 aprilie 2014

A folosi un Mac sau un PC este o alegere legata strict de preferintele personale. Cu toate acestea, exista si persoane care doresc sa foloseasca doar unul din sistemele de operare, dar acesta sa arata ca si celalalt.

Si aici apare Mavericks Skin Pack, ajuns acum la versiunea 3.0 si oferind si avantajul de a nu mai fi nevoie ca PC-ul sa fie restartat pentru ca tema sa functioneze.

Installer-ul poate fi folosit atat pe versiunile de Windows 7 cat si pe cele de Windows 8 si Windows 8.1, iar softul va face PC-ul sa arata exact ca ultima versiune a OS-ului celor din Cupertino, Mavericks. Desigur, va arata la fel doar pentru cei care sunt mai putin obisnuiti cu ceea ce pune Mavericks la dispozitie, pentru ca suntem siguri ca utilizatorii obisnuiti cu ambele sisteme vor detecta imediat unele lucruri care nu sunt chiar la fel. Dar, de vreme ce pack-ul este gratuit nu credem ca strica sa aruncam o privire asupra a ceea ce ne ofera.

In plus, daca nu sunteti multumiti cu ceea ce veti primi sau nu va puteti acomoda cu noul look...exista intotdeauna varianta dezinstalarii. Desi s-ar putea sa nu mai vreti asta.

 

Descarcati SKIN Pack Mavericks pentru Windows 7, Windows 8 si Windows 8.1

 

Sursa: RedmondPie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: download Maverick skin pack Mavericks skin for Windows
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google