Facebook a pregatit un concurent pentru Snapchat. Din nou!

de Bogdan Constantinescu | 10 iunie 2014

Facebook mai face si greseli, iar una dintre ele a dus la publicarea unei aplicatii cu care compania se pregateste sa atace o alta piata in urcare.

Este vorba de Slingshot, o aplicatie care ar urma sa devine rivala Snapchat. Aplicatia a fost urcata in Apple Store, dar a fost retrasa aproape imediat, insa prea tarziu ca ea sa ramana neobservata. De remarcat ca pe langa concurenta pe care o aduce, aplicatia are un nume extrem de asemanator ca rezonanta cu acela al tintei.

La fel ca si Snapchat, Slingshot permite utilizatorilor sa imparta continut photo si video adnotat, continut care se auto-distruge imediat ce mesajul este citit. Diferenta sta in modul in care Slingshot incearca sa capitalizeze interesul utilizatorului. Pentru ca acesta sa acceseze mesajele pe care le are va trebui sa "arunce" (sling) respectivul content.

Conceptul are sansa de reusita dar trebuie sa ne amintim ca incercarea anterioara a celor de la Facebook de a intra in competitie cu Snapchat, denumita Poke, a esuat.

Reprezentantii Facebook au recunoscut deja ca aplicatia a fost incarcata din greseala in magazinul online, spunand ca ea va ajunge in curand la public, dar fara sa estimeze o data clara.

Sursa: Venture Beat

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: concurent Snapchat Facebook ataca Snapchat Slingshot concurent Snapchat
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google