Multitasking real pe iPad: posibil printr-un tweak

de Bogdan Constantinescu | 12 mai 2014

Unul dintre principalele avantaje ale OS-ului celor de la Microsoft in fata rivalului de la Apple este faptul ca, spre deosebire de iPad, acesta este capabil sa ruleze mai multe aplicatii simultan. Numai ca lucrurile s-ar putea schimba prin intermediul unui tweak care permite iPad-ului sa execute doua aplicatii simultan.

OS Experience se cheama tweak-ul si acesta a ajuns de curand in Cydia. El permite rularea a doua aplicatii una langa alta, schimbarea lor intre desktop-uri ca in OS X si chiar fixarea lor in coltul ecranului prin intermediul unor simple gesturi.

Probabil ca partea cea mai utila este aceea care permite schimbarea intre desktop si aplicatii, ca in OS X, lucru care trebuie sa recunoastem ca lipsea sistemului de operare si care punea unele probleme de utilizare.

Aplicatia este extrem de fluida si stabila, iar experienta pe care o aduce la nivel de multitasking este incredibila si are logica. Cine nu ar vrea, de exemplu, sa fie activ pe Twitter si sa-si citeasca feed-ul in acelasi timp? Dezvoltatorul, care poarta numele de "eswick" pe Reddit, a spus ca a construit tweak-ul pentru ca stia ca "hardware-ul are potential, dar software-ul nu acopera lucrurile pe care as fi vrut sa-l faca acesta".

Poate ca Apple ar trebui sa se gandeasca in mod serios sa ofere in mod nativ aceasta optiune, de vreme ce 30 de minute de utilizare in conditiile in care este instalat tweak-ul transforma experienta avuta in cu totul altceva.

Pentru moment va puteti multumi cu respectiva aplicatie, doar ca pentru a o folosi aveti nevoie de un jailbreak si de 9.99 dolari pentru a cumpara OS Experience.

Sursa: The NextWeb

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tweak iPad multitasking iPad tweak multitasking iPad
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google