OPPO lanseaza sistemul de operare ColorOS 12 bazat pe Android 12

de Redactie Hit.ro | 5 octombrie 2021

La scurt timp dupa lansarea Android 12 de catre Google, OPPO prezinta noul  sistem de operare ColorOS 12 (versiunea globala), devenind unul dintre primii producatori de echipamente proprietare care lanseaza Android 12, disponibil pentru prima oara in Indonezia si Malaysia pentru smartphone-ul OPPO Find X3 Pro.

 

 

OPPO va prezenta detaliile complete despre versiunea globala ColorOS 12 pe data de 11 octombrie, in cadrul unui eveniment online ce va avea loc de la ora 12:00. Astfel, utilizatorii vor afla cele mai noi detalii referitoare la design-ul personalizabil, noile caracteristici, performante, dar si calendarul de lansare al sistemului ColorOS 12.

 

Deoarece OPPO isi doreste ca noile functii si beneficii sa devina accesibile cat mai multor utilizatori, compania vizeaza actualizarea la noul sistem de operare a peste 110 dispozitive atingand mai mult de 150 de milioane de utilizatori din lume.

 

Mai mult, OPPO anunta pentru prima oara o modificare majora in politica de actualizari conform careia dispozitivele OPPO din seria Find X lansate incepand cu 2019, vor beneficia de trei actualizari de Android, iar cele din seriile Reno/F/K precum si cateva modele din seria A, vor beneficia de doua actualizari de Android. 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google