Update iOS 8.1.1, publicat de Apple: promite rezolvarea problemelor iPhone 4s si iPad 2

de Redactia Hit | 18 noiembrie 2014

Apple a publicat un update dedicat in special iPhone 4S si iPad 2 ce promite eliminarea unor bug-uri care au persistat chiar si dupa cele doua actualizari relativ recente oferite de companie.

Actualizarea iOS 8.1.1 are o dimensiune de 64 MB (potrivit Gsmarena) pentru iPhone (desi dimensiunea poate varia in functie de smartphone, pentru ca trebuie spus ca ea este disponibila pentru toate modelele recente, nu doar pentru iPhone 4s) si o dimensiune de 346 MB (instalare, de exemplu, pe iPad 4).

Apple nu a oferit mai multe detalii privind continutul update-ului in afara de precizarea "Aceasta actualizare include corecturi de probleme, stabilitate sporita si imbunatatiri ale performantelor pentru iPad 2 si iPhone 4s".

Desi update-ul este cu "dedicatie" catre posesorii de iPhone 4s si iPad 2, si ceilalti utilizatori de iDevice-uri (de generatie mai noua) pot instala actualizarea.

In cazul in care faceti update-ul, asigurati-va ca bateria dispozitivului este de peste 50% sau ca il conectati la o sursa de alimentare. La fel de important este sa faceti un backup inainte de update.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Update iOS 8 1 1 update iphone 4s noiembrie 2014 update ipad 2 ios 8 1 actualizare ios eliminare bug iphone 4s
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google