"Cutia neagra" a finlandezilor: Nokia lanseaza astazi primul sau device dupa renuntarea la divizia Mobile!

de Radu Eftimie | 18 noiembrie 2014

Nokia va lansa, in cursul zilei de azi, primul device finlandez din era post-mobile a companiei.

Probabil, mult mai repede decat ne asteptam multi dintre noi, Nokia vrea sa revina in atentia utilizatorilor cu un produs. Nu stim inca ce este, nu stim caror useri se adreseaza (business sau end-user) si nu avem la dispozitie decat ceea ce vedem ca sugereaza imaginea de mai jos, adica o "cutie neagra" cu bradul finlandezilor si mesajul postat pe contul de Twitter al companiei: "We're up to Something".

Device-ul misterios prezentat in teaser va fi dezvaluit in cadrul evenimentul Slush Conference, care se desfasoara la Helsinki (18 - 19 noiembrie), si care este dedicat startup-urilor europene (si asiatice) cu activitate in tehnologie, reunind, potrivit paginii oficiale a event-ului, peste 10.000 de participanti!

(Foto: goodnewsfinland.com)

Potrivit The Verge, Sebastian Nystrom, Head of Products Business al Nokia, va fi acolo pentru a anunta in cadrul sesiunii dedicate companiei "what’s next for Nokia". Cu alte cuvinte, astazi vedem ce urmeaza pentru compania finlandeza dupa ruperea de divizia mobila si dupa ce Microsoft a decis sa elimine brandul Nokia de pe dispozitivele Lumia.

Vom reveni cu detalii.

Sursa: Slush.org via The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia slush conference primul nokia Sebastian Nystrom Nokia finlanda
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google