NJoy lanseaza incarcatorul universal UKKO, un produs IT suta la suta romanesc

de Redactia Hit | 13 octombrie 2014

Am asteptat destul de mult acest moment, respectiv sa putem scrie despre un produs conceput in Romania. Da, aceasta stire poate suna ca un fel de publicitate la adresa companiei in cauza, dar va asiguram ca nu este. Este doar oportunitatea de a spune "made in Romania".

Produsul despre care vorbim astazi nu este un smartphone, nu este o tableta, este un incarcator universal pentru laptopuri, telefoane, tablete, denumit UKKO, pentru care designerii de la nJoy au creat in prealabil zeci de schite si simulari 3D. Si au ajuns la sfarsit la o forma unica.

Practic, incarcatorul nJoy UKKO poate alimenta dispozitivele datorita puterii de 90 W de care dispune. Acesta detecteaza in mod automat voltajul necesar laptopului oferind un curent optim de alimentare. De asemenea, portul USB permite incarcarea smartphone-urilor sau tabletelor (compatibile cu alimentarea prin USB), in acelasi timp in care UKKO alimenteaza laptop-ul. Protectia la supratensiune, incorporata in produs, ofera siguranta impotriva fluctuatiilor de tensiune intalnite pe reteaua electrica.

UKKO se adreseaza unei game largi de producatori, fiind compatibil cu orice model de laptop realizat sub brandul Asus, Acer, Toshiba, IBM, HP, Lenovo, Sony, Fujitsu, Compaq, Samsung sau Dell.

Specificatii:

Pretul recomandat de producator pentru incarcatorul UKKO este de 199,9 Lei (TVA inclus).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: njoy ukko incarcator universal romanesc made in romania it pret njoy ukko
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google