Samsung Home Hub ajuta in gestionarea activitatilor casnice pe un singur dispozitiv central

de Redactie Hit.ro | 6 ianuarie 2022

Samsung Home Hub

Solutia de ecran tactil de tip tableta bazata pe AI, alimentata de SmartThings, ofera o experienta de acasa personalizata, conectata, pentru a satisface nevoile intregii familii

 

Samsung a anuntat astazi lansarea Samsung Home Hub, o noua modalitate de a gestiona aparatele electrocasnice cu un dispozitiv inovator, de tip tableta, cu ecran tactil, care ofera acces instantaneu la servicii pentru acasa personalizate si conectate. Samsung Home Hub ofera o conectivitate imbunatatita printr-o gama larga de aparate inteligente pentru casa, utilizand AI si SmartThings pentru a intelege nevoile utilizatorilor si pentru a le oferi automat cele mai potrivite solutii. Procedand astfel, Samsung Home Hub ii ajuta pe utilizatori sa-si eficientizeze sarcinile si responsabilitatile casnice doar cu un dispozitiv partajat pe care il poate accesa toata familia.

 

Samsung Home Hub ofera o conectivitate perfecta pentru casa inteligenta si usureaza viata utilizatorilor, intelegandu-le preferintele si setandu-si dispozitivele de acasa si aparatele inteligente in mod corespunzator. Conectivitatea dispozitivelor noastre si interfata intuitiva a Samsung Home Hub le permit tuturor celor din casa sa treaca rapid prin lista de sarcini”, a declarat Hyesoon Yang, Executive Vice President and Head of Customer Experience at the Digital Appliances Business in cadrul Samsung Electronics.

 

Conectarea unei game mai largi de dispozitive

 

Cu Samsung Home Hub, care se conecteaza la aparatele electrocasnice inteligente din fiecare colt al casei, utilizatorii isi pot gestiona acum rutina zilnica, ocupandu-se de toate sarcinile de acasa dintr-un singur dispozitiv. Din pozitia de controler de acasa, Samsung Home Hub ofera o imagine de ansamblu asupra intregii case conectate si ii tine pe utilizatori la curent privind sarcinile zilnice.

 

De la lansare, Samsung Home Hub se va putea conecta la fiecare produs din ecosistemul SmartThings, asa cum sunt aparatele inteligente Samsung. in curand, utilizatorii vor avea, de asemenea, conexiune directa la alte dispozitive din sistemul acestora de casa inteligenta, precum luminile si sistemul de blocare a usii.

 

Experiente personalizate cu AI si SmartThings

 

Pentru prima data, o gama larga de servicii SmartThings personalizate, bazate pe AI, au fost puse intr-un singur loc, putand fi controlate de pe un dispozitiv dedicat prin intermediul Samsung Home Hub. Toate aceste servicii SmartThings se incadreaza in categoriile Cooking, Clothing Care, Pet, Air, Energy si Home Care Wizard.

Pentru a eficientiza timpul de pregatire al cinei, SmartThings Cooking le permite utilizatorilor sa caute, sa planifice, sa cumpere si sa pregateasca mese saptamanale in mod convenabil prin intermediul Family Hub™. Atunci cand este timpul pentru spalat rufe, SmartThings Clothing Care se conecteaza la aparatele ectrocasnice, precum masina de spalat, uscatorul si AirDresser, oferind optiuni de ingrijire personalizate in functie de tipurile de materiale ale articolelor de imbracaminte, de tiparul de utilizare si de sezonul curent. in plus, SmartThings Pet le permite utilizatorilor sa-si verifice animalul de companie prin intermediul camerei inteligente de pe Bespoke Jet Bot™ AI+ si sa-si ajusteze setarile aparatelor electrocasnice, spre exemplu aparatul de aer conditionat, pentru a face mediul mai confortabil pentru animalul de companie.

 

intre timp, SmartThings Air poate oferi dezumidificare automata si se poate conecta la aparate de aer conditionat si la purificatoarele de aer pentru a gestiona calitatea aerului din casa in functie de preferintele proprii. Pentru a ajuta la economisirea costurilor la energie, SmartThings Energy1 din Samsung Home Hub analizeaza tiparul de utilizare2 si foloseste modul sau de economisire al energiei bazat pe AI, ajutand utilizatorii sa reduca facturile la energie. si, pentru a ramane la curent cu toate sarcinile casei, SmartThings Home Care Wizard monitorizeaza toate aparatele inteligente, trimite notificari atunci cand trebuie inlocuite piesele acestora si ofera indrumari in cazul in care ceva nu merge bine.

 

Utilizabilitate crescuta cu Bixby

 

Samsung Home Hub este o tableta de 8,4 inchi care poate fi operata de la statia sa de andocare sau din orice loc al casei. Pentru controlul vocal, Samsung Home Hub este echipat cu doua microfoane si doua difuzoare pentru a le permite utilizatorilor sa auda cu usurinta notificarile si sa utilizeze comenzile vocale Bixby. in cazul in care acestia au o intrebare, Bixby va raspunde. Dispunand de microfoane de inalta performanta, Samsung Home Hub poate prelua comenzi vocale rostite de la distanta atunci cand este andocat.

 

Drept recunoastere pentru inovatia de care dispune, Samsung Home Hub a primit distinctia CES Innovation Award din partea Consumer Technology Association (CTA) inainte de CES 2022.

 

Samsung Home Hub va fi disponibil in Coreea, in luna martie, apoi la nivel global.

 

Pentru mai multe informatii despre Samsung Home Hub, va rugam sa vizitati Samsung.com

1 Disponibil in Coreea, Marea Britanie si SUA.

2 Utilizatorii isi pot urmari si monitoriza datele privind consumul de energie cu ajutorul contoarelor inteligente, prin intermediul furnizorilor de energie si de monitorizare a energiei, precum KEPCO (Coreea), DCC (Marea Britanie) si Copper Labs si Eyedro (SUA).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google